DSC_0061

SURVIVALTRAINING
Mensen die géén lid zijn van Survivalteam Udenhout kunnen 10 weken voorafgaand aan de run in Udenhout deelnemen aan survivalclinics. Die zijn op donderdag avond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Tijdens deze clinics kunnen speciale klimtechnieken worden aangeleerd en/of geoefend om na 10 weken wat beter voorbereid te zijn op de survivalrun. Minimum leeftijd voor deze trainingen is 15 jaar. Dit in verband met de hoogte van de hindernissen en de voorschriften van de SBN (Survivalbond Nederland).

DATA
Donderdagen: 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus, 22 augustus, 29 augustus, 5 september, 12 september, 19 september.

KLEDINGADVIES
Zorg voor een strak zittend T-shirt en een lange, strak zittende sport-legging (de zogenaamde ’light’). Los wapperende kleding blijft overal achterhaken en belemmert je in het klimmen. Als schoeisel voldoen trailschoenen het best aan de eisen van survivaltraining. Deze schoenen hebben een grover profiel dan gewone running-schoenen en derhalve een betere grip in de touwen en modderige ondergrond. Lees HIER meer over geschikte outfit.

KOSTEN
De kosten bedragen € 7,- per training die à contant dienen te worden voldaan voorafgaand aan de training.