Clubkleding

Binnenkort is het mogelijk om de clubkleding (tights en jassen) te bestellen middels een bestelformulier op de website. Je moet dan nog wel het verschuldigde bedrag zelf overmaken naar het betreffende IBAN. Je krijgt vanzelf bericht wanneer de kleding binnen is.

3 x ZILVER op NK jeugd Vollehoven!

Op 11 november heeft de jeugd in Vollenhove het Nederlands kampioenschap gelopen. Het was koud en nat maar het NK is met een prima resultaat afgesloten. De uitslagen van de jeugd:

JSR 15-17 Heren:
2e Dirk Roovers

JSR 15-17 Dames:
2e Sanne van der Lee
6e Laura Vugts
14e Nienke van den Oetelaar

JSR 13-14 Heren:
15e Rens van Balkom
17e Senna van Strien
25e Sem Goutziers
43e Koen Schoenmakers
59e Max-Jasper Snikkenburg
64e Stijn Schoenmakers

JSR 13-14 Dames:
2e Floor van Groenendaal
12e Gina Maas
22e Pleun van Alem

Boerakker 2017: 3 x Goud voor Udenhout!

 

In het Groningse Boerakker heeft de jeugd van Survivalteam Udenhout drie keer de hoogste plaats op het erepodium weten te veroveren. In de JSR 15-17 jaar was dat Dirk Roovers en Sanne van der Lee. In de JSR 12-14 jaar was dat Floor van Groenendaal. In diezelfde klasse pakte Gina Maas de 12e plek. Heel goed gedaan allemaal, het was de verre reis dubbel en dwars waard!

Wordt Tineke Meens het nieuwe gezicht van Decathlon Tilburg?

Zou jij het leuk om survival Udenhout deelneemster Tineke Meens voortaan op het Pieter Vreedeplein te zien en dat zij het gezicht wordt van de Decathlon winkel in Tilburg? Like dan haar foto op facebook’ Tineke vertegenwoordigt onze sport Survival in Tilburg en omstreken!

Je kan stemmen tot 19 september 9.00 uur door op de foto (of de link eronder) te klikken en vervolgens de foto op Facebook te ’liken’.

STEM HIER