Volwassenen training vanaf 11 mei

Van de SBN (Surivalrun Bond Nederland) ontvingen wij het volgende bericht:

Beste trainingsgroep,

Op 6 mei jongstleden was een belangrijke persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge met goed nieuws voor survivalrun: na de kinderen en jeugd mogen vanaf maandag 11 mei ook de volwassenen weer georganiseerd trainen! Uiteraard zullen er nog beperkingen gelden, maar we hebben gezamenlijk met smart op dit bericht gewacht.

11 mei is al snel en wij begrijpen dat er bij jullie nog vragen leven over de implementatie van deze versoepeling in de praktijk. Grotendeels zullen de richtlijnen en adviezen gelden die nu ook gelden voor de groep van 13 tot en met 18 jaar. NOC*NSF gaat nu het landelijk sportprotocol dat opgesteld is voor de kinderen en jeugd aanpassen voor de nieuwe situatie voor volwassenen. Dit aangepaste protocol zal worden gecheckt met het Ministerie van VWS en het RIVM. Wij verwachten morgenmiddag (vrijdag) het aangepaste protocol te ontvangen en zullen dit direct via mail met jullie delen.

Met sportieve groet,
Mark Huizinga
directeur

Geen training vanwege CORONA-virus!

Ook Survivalteam Udenhout wil meewerken aan het beleid om het verspreiden van het CORONA-virus te beperken. Daarom is besloten om t/m 31 maart 2020 geen trainingen meer te geven op de trainingsbaan. Er wordt geen enkele uitzondering gemaakt, dus ook voor leden die zelfstandig trainen is de toegang tot de baan ontzegd t/m 31 maart. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen en hopen de baan zo snel mogelijk weer open te stellen.

Clubkleding

Binnenkort is het mogelijk om de clubkleding (tights en jassen) te bestellen middels een bestelformulier op de website. Je moet dan nog wel het verschuldigde bedrag zelf overmaken naar het betreffende IBAN. Je krijgt vanzelf bericht wanneer de kleding binnen is.

3 x ZILVER op NK jeugd Vollehoven!

Op 11 november heeft de jeugd in Vollenhove het Nederlands kampioenschap gelopen. Het was koud en nat maar het NK is met een prima resultaat afgesloten. De uitslagen van de jeugd:

JSR 15-17 Heren:
2e Dirk Roovers

JSR 15-17 Dames:
2e Sanne van der Lee
6e Laura Vugts
14e Nienke van den Oetelaar

JSR 13-14 Heren:
15e Rens van Balkom
17e Senna van Strien
25e Sem Goutziers
43e Koen Schoenmakers
59e Max-Jasper Snikkenburg
64e Stijn Schoenmakers

JSR 13-14 Dames:
2e Floor van Groenendaal
12e Gina Maas
22e Pleun van Alem