inschrijven

Om te kunnen trainen bij Survivalteam Udenhout moet je ingeschreven staan bij deze trainingsgroep. Tevens is het verplicht om je te verzekeren tegen ongevallen. Dit is het makkelijkst door lid te worden van de SBN (Survival Bond Nederland). Lees HIER waarom het verstandig is om je aan te melden bij de bond. Om opgenomen te worden in de trainingsgroep en te starten met survivaltraining kun je online het SU inschrijfformulier invullen en versturen (zie knop hieronder). De inschrijver verklaart tevens akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Survivalteam Udenhout.


Ben je 14 jaar of jonger, kies dan voor deze inschrijfknop: –> 


Ben je 15 jaar of ouder, kies dan voor deze inschrijfknop: –>


LET OP!!!
Door een overweldigende belangstelling voor de survivalsport geldt voor nieuwe jeugdleden (14 jaar of jonger) een wachttijd van ongeveer een jaar. Je kunt je uiteraard inschrijven, vervolgens wordt je op de wachtlijst geplaatst. Daarna krijg je vanzelf bericht vanaf wanneer je de trainingen kunt gaan volgen. Nieuwe inschrijvers (jeugd) kunnen dus dit jaar nog niet beginnen met trainen!

PROEFLESSEN
In juli en augustus worden er i.v.m. met de vakantie géén proeflessen gegeven. Ook in september zijn er geen proeflessen, dit i.v.m. de voorbereidingen op Survivalrun Udenhout. Hierdoor zijn in die periode er te weinig trainers beschikbaar om een verantwoorde proefles te geven.